Waarom meld u zich aan als entertainer?
Regelmatig worden entertainers gezocht voor evenementen waarbij vaak niet duidelijk is wat verwacht kan worden van de entertainer die ingehuurd wordt. Bij entertainment vergelijken kan u uzelf presenteren aan potentiële opdrachtgevers. Bij het aanmaken van een profiel kan u zelf een opvallende header plaatsen en gelijk bezoekers in uw eigen sfeer laten komen. Daarnaast is het mogelijk om foto’s te plaatsen van uw recente optredens en kun u zelfs middels sfeerbeelden in videovorm laten zien wat je live doet.

Het is voor boekers of opdrachtgevers mogelijk om direct contact met u op te nemen via de contactgegevens die ingegeven worden op het entertainment profiel. Doordat entertainment vergelijken niet met een commissie of vergoeding werkt kan u de boeking direct met de klant afhandelen. U kunt het gehele jaar reageren op opdrachten van opdrachtgevers. Uiteraard kunnen opdrachtgevers u ook rechtstreeks benaderen via de contactgegevens die u vermeld op uw profiel.

Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om een opdracht te plaatsen op Entertainmentvergelijken.nl. Bij het plaatsen van een opdracht geeft de opdrachtgever een duidelijke omschrijving van de wensen die zij hebben, vervolgens is het voor u, als ingelogde entertainer, mogelijk om te reageren op deze opdracht. Op deze manier kan u zelf direct opdrachten scoren via het platform.