Ons verhaal
Waarom zijn we gestart met Entertainment vergelijken? Na vele initiatieven die de markt al heeft, hebben we gezien dat al deze websites en platforms een commissie willen voor het boeken van een entertainer. Door de commissie die van toepassing zijn wordt het vaak onoverzichtelijk welke prijs dat de klant nu daadwerkelijk betaald heeft. Hierop hebben we bedacht dat de klant rechtstreeks contact moet kunnen opnemen met de entertainer waardoor ook de communicatie duidelijk en helder verloopt, net als de te maken prijsafspraken. Ons doel is dan ook om via dit platform terug transparantie in de prijzen voor entertainers te brengen en mensen met elkaar te verbinden. Wij willen niet alleen opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar verbinden maar ook entertainers met elkaar verbinden, want uiteindelijk is toch niets mooier dan praten over het vak dat je uitoefent.

Naast het platform willen we entertainers de kans bieden om te leren van elkaar en in contact te komen met mensen die jou verder kunnen helpen als rasentertainer. Hiervoor willen we naast het online contact ook zorgen voor offline meetings. Tijdens deze meetings houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat je weer nieuwe idee├źn opdoet voor jouw act.

Het vinden van Entertainment wordt vaak gedaan op basis van prijs, hier willen wij een andere graadmeter voor hanteren. Entertainment draait in onze ogen om kwaliteit en niet om prijs hierdoor dat we de mogelijkheid willen bieden om reviews te geven over entertainers zonder dat de artiest hiervoor een duur lidmaatschap voor de reviews moet afsluiten.